Nixon zadovoljio i ostaje u Širokom
Aaron Nixon

Široki Eronet

Nixon zadovoljio i ostaje u Širokom

Aaron Nixon, Dvadesetšestogodišnji i 188cm visoki branič, koji je u Široki došao na probu tijekom turneje po Francuskoj zadovoljio je struku ovog kluba te će ostati u Širokom.

Nixon se Širokom priključio u Francuskoj gdje je momčad bila na pripremama. Za Široki je odigrao nekoliko utakmica na turneji po Francuskoj, te na Cedevitinom turniru u Zagrebu što je bilo dovoljno da se stručni stožer na čelu sa trenerom Vlašićem upozna sa kvalitetama ovog braniča. Nixon je u Široki došao sa dobrim preporukama, a prošle sezone je bio i najbolji strijelac Izraelske 1. lige sa prosjekom od 19 poena po susretu.

Tako je Široki Eronet kompletirao ekipu za predstojeće izazove u NLB ligi, a prvu utakmicu igra sa Cibonom u Zahrebu 10. listopada.

Široki Eronet u četvrtak će odigrati prijateljski susret sa Zadrom u Zadru. Nakon toga slijedi utakmica sa Dardom te nastup na turniru  u Vukovaru što bi trebale biti posljedenje pripremne utakmice za početak NLB lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.