Novi poraz bh. kadeta u Turskoj

Ovaj put bolja je bila selekcija Argentine

Novi poraz bh. kadeta u Turskoj

S. Mlaćo

Mladi reprezentativci Bosne i Hercegovine pretrpjeli su i drugi poraz na međunarodnom turniru u Turskoj.  Naši kadeti jučer su poraženi u trećoj utakmici  od selekcije Argentine rezultatom 77:80.

Najbolji u našoj reprezentaciji bili su Orhan Špago sa 16 poena i 5 skokova, te Nikola Mičić sa 15 poena, 4 skoka i 3 asistencije, dok je Denis Halilčević upisao double double učinak ubacivši 12 poena i 10 skokova.

Bosna i Hercegovina – Turska 77:80 (13:20, 20:12, 19:23, 25:25)

Bosna i Hercegovina: Špago 16, Panić 7, Janjić, Kusmuk 10, Halilčević 12, Hadžiselimović, Malešević, Pilav, Lebo 8, Mičić 15, Bošnjak 4, Vidović 5.

Danas naši kadeti imaju slobodan dan, a 31. nastavljamo takmičenje za plasman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi