Nowitzki u Realu?

Nowitzki u Realu?

Midhat Šljivak

Jedan od najboljih košarkaša današnjice Dirk Nowitzki mogao bi uskoro potpisati ugovor sa španskim velikanom Realom iz Madrida.

Kako navode grčki mediji, ovu informaciju su dobili od osobe bliske Nowitzkom, a prema navodima plavi anđeo se već dogovorio sa kraljevskim klubom oko financijskih uslova, te je ostalo samo da obje strane i ozvaniče dogovor.

Nowizki je prošle sezone predvodio Dallas Maverickse do šampionskog prstena u NBA ligi, a prosječno je u Mavsima ubacivao 23 poena tokom regularne sezone, dok je u Play offu imao 27.7 poena po utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.