Nurkić i saigrači isfrustrirani porazima

Najlošiji start za Denver od sezone 1998/1999.

Nurkić i saigrači isfrustrirani porazima

Denver Nuggetsi sezonu su otvorili sa pet poraza i samo jednom pobjedom što je najlošiji start za ovu ekipu još od sezone 1998/1999. 

Košarkaši ekipe iz savezne države Colorado nakon poraza od Portland Trail Blazersa posvetili su se samo jednom cilju, a to su pobjede. Nakon pobjede na otvaranju sezone protiv Detroita ekipa iz Denvera upisala je pet poraza zaredom. 

Sutra će Nurkić i društvo imati priliku da u Pepsi centru konačno dođu do trijumfa, a protivnik je opet isti, Portland Trail Blazersi. Kenneth Faried je odlučan i ne želi više gledati saigrače u očaju zbog poraza. 

"Momcima je muka i umorni su od poraza. Svima nam je dosta depresije i tuge nakon utakmica u svlačionici. Igramo na svom terenu u nedjelju i moramo ostvariti pobjedu. Pred našim navijačima igramo i ne želimo slušati zvižduke, ne želimo da se ljute na nas. Želimo pobjedu, ako ne zbog nas, onda zbog njih," rekao je Faried.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti