Nurkić naučio Lillarda bosanske 'fore': Babooo!

Veliko prijateljstvo

Nurkić naučio Lillarda bosanske 'fore': Babooo!

Midhat Šljivak

Najveća zvijezda Portland Trail Blazersa Damian Lillard ima fantastičan odnos s bh. centrom Jusufom Nurkićem.

Nurk i Lillard provode dosta vremena skupa i sigurno je da će zajedno biti zaista ubitačan tandem u nastavku NBA sezone.

Damian je bio velika podrška Jusufu dok se ovaj opravljao od povrede. To ih je još više zbližilo i to se vidi na fotografijama.

Naučio je Lillard naravno i mnoge bosanske 'fore' od Nurkića. Neizbježna je bila riječ 'babo', koju Lillard često koristi.

Nema dileme da zvijezda Portlanda zna još poneki izraz iz bosanskog jezika, jer je iz druženja s Jusufom jednostavno morao naučiti određene stvari.

Top Komentari

DadiG
Dobar, pogotovo za centra, mada to nije strano za ove iz Evrope
0 2
Turgut2
Moze Jusuf puno bolje sto se statistike tice ali to nije njegiva igra jer on misli na tim prvo Steta sto ne igra na istocnoj strani amerike jer ga rijetko mogu gledati tamo na zapadnoj zoni
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti