Nurkić: Nažalost smo izgubili, Bryant je radio šta je htio

Nakon učinka karijere protiv Lakersa

Nurkić: Nažalost smo izgubili, Bryant je radio šta je htio

Sjajni mladi bh. centar Jusuf Nurkić u sinoćnjem duel njegovih Denver Nuggetsa sa Los Angeles Lakersima ostvario je svoj učinak karijere u NBA ligi.

Za nešto više od 27 minuta provedenih na parketu Pepsi Centra Nurkić je ubacio 16 poena, upisao osam skokova i dvije asistencije, što ga je u Lawsona učinilo najboljim u redovima Denvera.

Ipak, Nuggetsi nisu mogli protiv raspoloženog Kobea Bryanta koji je zabilježio triple-double i bio pokretačka osovina ekipe iz Los Angelesa. 

Iako igraju na različitim treći najbolji strijelac u historiji NBA lige bio je jedan od onih košarkaša čije je igre mladi bh. novajlija oduvijek pratio.

"Dok sam igrao u Evropi pratio sam konstantno njegove utakmice", rekao je Nurkić nakon utakmice, te dodao:

"Nažalost smo izgubili, on je radio šta je htio".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.