Nurkić nudi dvije karte za NBA meč, komentari su urnebesni: "Može li u parama..."

Humora nikad dosta

Nurkić nudi dvije karte za NBA meč, komentari su urnebesni: "Može li u parama..."

Edmir Škorić

Bh. reprezentativac Jusuf Nurkić na svom je profilu na Facebooku ponudio fanovima dvije ulaznice za utakmicu NBA lige između njegovog Portlanda i Charlottea.

"Ko želi 2 karte protiv Charlotte??", upitao je Nurkić na svom profilu, a onda desetine odgovora i mora se priznati da je većina njih urnebesna.

"Uzeo bih ja, ali nemam para do Portlanda", odgovara jedan od korisnika. Drugi pak dodaje: "Može li u parama, dužan sam ratu za telefon".

"Može, moja hrana i smještaj", piše korisnik Mirza. Još jednom se ispostavilo da nema nigdje humora kao kod Bosanaca i Hercegovaca, ali ipak nadamo se da će Nurkićeve ulaznice pronaći vlasnike i da će neko doći da ga bodri u novom izazovu.

Nurkić pruža dobre partije na početku nove sezone, a duel s Charlotteom igra se u noći sa nedjelje na ponedjeljak. Njegovi Trail Blazeris gostuju i traže četvrtu pobjedu na šestom meču na početku sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi