Nurkić postaje saigrač sa jednom od najvećih NBA zvijezda?

Carmelo u Trail Blazersima?

Nurkić postaje saigrač sa jednom od najvećih NBA zvijezda?

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić mogao bi ove sezone u Portland Trail Balzersima svlačionicu dijeliti sa jednom od najvećih zvijezda NBA lige. 

Naime, kako prenose američki mediji, zvijezda New York Knicksa i jedan od najboljih košarkaša lige Carmelo Anthony ima kao rezervnu opciju u svojoj glavi upravo ekipu Portlanda. 

Kao što je poznato, Carmelo je veći dio ljeta proveo pokušavajući da sebi obezbijedi prelazak u Houston Rocketse, ali čini se kako ekipa koja u svojim redovima ima Jamesa Hardena i Chrisa Paula ne može da ispuni uslove koje Knicksi traže za trejd, pa bi nova opcija za Carmela trebala biti ekipa Portlanda, tvrdi novinar FOX-a Jason Mclntyre. 

Podsjetimo da se sezona u NBA ligi bliži početku tako da je sve manje vremena za Carmela da ostvari tejd, a ono što je sigurno je činjenica da bi Carmelo definitivno volio promijeniti sredinu i konačno se okušati u pohodu ka najvećim dostignućima u NBA ligi. 

Carmelo Anthony je tokom karijere igrao osam godina za Denver Nuggetse prije nego što je na ljeto 2011. godine prešao u New York Knickse. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi