Nurkić ubacio osam poena u ubjedljivom porazu Denvera

Pružio vrlo dobru partiju

Nurkić ubacio osam poena u ubjedljivom porazu Denvera

Jusuf Nurkić je ponovo bio jedan od najistaknutijih igrača Denvera na utakmici koju su Nuggetsi izgubili sa ubjedljivih 28 razlike od Charlottea.

Naš košarkaš je proveo nešto manje od dvadeset minuta na terenu a za taj period uspio je ubaciti osam poena. Tome je Nurkić dodao i pet skokova, dvije ukradene lopte i jednu blokadu. Naš centar je ponovo imao problema s 'disciplinom' pa je meč završio sa pet ličnih grešaka.

Charlotte je protiv Denvera slavio sa 110:82 u susretu koji je bio riješen već nakon tri četvrtine. Na poluvremenu su Hornetsi već imali osamnaest razlike da bi se to do završetka treće dionice popelo na nedostižnih +27. 

Jefferson je sa 22 poena predvodio Hornetse do ove ubjedljive pobjede dok je najefikasniji pojedinac Denvera bio Lawson sa ubačenih 18 poena. Isto toliko je u redovima pobjedničkog tima ubacio i Kemba Walker.

NBA:

Charlotte - Denver 110:82

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije