Nurkiću stigla konkurencija u Denveru
Foto: EPA

Povratak McGeeja

Nurkiću stigla konkurencija u Denveru

Midhat Šljivak

Centarska linija Denver Nuggetsa od danas je jača za JaValea McGeeja (26).

Snažni centar je odigrao samo pet utakmica prošle sezone zbog teže povrede, a sada je konačno i počeo s treninzima, te se pridružio ostatku ekipe.

"Malo sam igrao prošle sezone i lijep je osjećaj vratiti se. Radio sam naporno i sve sam bolji. Spreman sam. Volim da imam konkurenciju, ne bi bilo dobro da je nema", rekao je McGee.

McGee će tako uz ruskog centra Timofeya Mozgova biti velika konkurencija Jusufu Nurkiću u Nuggetsima, a s obzirom na ponašanje McGeeja i njegove konstante ludorije na terenu, ne sumnjamo kako će se Nurkić izboriti za minutažu na početku sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.