Oboren rekord: Delije probile zvučni zid u Pioniru!

Navijači Zvezde napravili buku

Oboren rekord: Delije probile zvučni zid u Pioniru!

Navijači Crvene zvezde su na utakmici protiv Bayerna priredili fantastičnu atmosferu koja će pamtiti i po neobičnom rekordu.

Naime, popularne Delije su u Pioniru svojim navijanjem napravile toliku buku da se od njih uopšte nije čula himna Eurolige, a u jednom trenutku je izmjerena jačina zvuka od 106 decibela, što je njihov lični rekord.

"Večeras je pao još jedan rekord. Navijači su postavili novi rekord sa 106 decibela jačine zvuka. Niko Zvezdo nema to što imaš ti", objavljeno je na zvaničnoj Facebook stranici KK Crvena zvezda.

Inače, svjetski rekord za jačinu zvuka drže navijači turske Karsiyake, a on iznosi 126,5 decibela.

U nastavku poslušajte kako su navijači beogradskog kluba dali svoj doprinos u ludoj pobjedi Zvezde nad Bayernom. Stiče se utisak da su upravo oni bili ti koji su 'prelomili' meč u korist svog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.