Obradović: Đedović je NBA potencijal

Novi trener našeg reprezentativca

Obradović: Đedović je NBA potencijal

M. Skaka

Saša Obradović trener berlinske Albe za koju je potpisao naš reprezentativac Nihad Đedović tvrdi da su ovom akvizicijom dobili igrača za NBA potencijalom.

"Đedović je investicija za budućnost.", kaže Obradović za Bild. "On još uvijek može dosta da napreduje i siguran sam da se radi o igraču sa NBA potencijalom.", dodao je on.

Đedović je sa Albom potpisao jednogodišnji ugovor.

Novi tim našeg reprezentativca igra Euroligu i biće u grupi B sa Maccabijem iz Tel Aviva, Montepaschi Sienom, Unicajom iz Malage, poljskim Asseco Prokomom i francuskim Elan Chalonom. Euroliga starta 10. oktobra a grupna faza traje do 14. decembra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.