Oden ponovo operisao koljeno

Oden ponovo operisao koljeno

Centar Portland Trail Blazersa Greg Oden (24) morao se podvrgnuti novoj operaciji lijevog koljena, svojoj već petoj operaciji na nekom od koljena u posljednjih pet godina, te će propustiti i čitavu ovu sezonu.

"Ovo nije vijest kojoj smo se nadali. Teško je riječima opisati razočaranje koje svi osjećamo, a posebice Greg", rekao je predsjednik Trail Blazersa Larry Miller.

Oden je svoju posljednju utakmicu u NBA ligi odigrao još krajem 2009. godine, a zbog brojnih je ozljeda dosada ostvario tek 82 nastupa uz prosječan učinak od 9.4 koševa i 7.3 skokova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.