Odlazi Vlada Vukoičić
Vukoičić stigao nakon velikog poraza od Zadra, nakon istog i odlazi

KK Bosna ASA BH Telecom

Odlazi Vlada Vukoičić

M. Skaka

Večeras, od 17 sati u Hamze Hume 2 zasjedaće Upravni odbor KK Bosna ASA BH Telecom na kojem će se odrediti koraci za izlazak iz duboke krize u koju je ovaj klub zapao.

Prema još uvijek nezvaničnim informacijama sa klupe Studenata odlazi Vlada Vukoičić, a za mjesto novog trenera najozbiljniji kandidat je Sabit Hadžić, nekadašnji trener ovog kluba i selektor reprezentacije BiH.

Tako će po svemu sudeći gostovanje u Zadru već drugu godinu za redom “koštati glave” jednog trenera KK Bosna. Iako su pojedini mediji već ustoličili Hadžića na klupi Bosne, iz izvora bliskih klubu saznajemo da konačan dogovor još uvijek nije postignut, te da su pregovori još uvijek u toku.

Više informacija o dešavanjima u kolektivu košarkaškog viceprvaka BiH donijećemo po okončanju sjednice UO.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti