Odom: Odličan je osjećaj ponovo igrati košarku

Lamar Odom debitirao za Laboral Kutxu

Odom: Odličan je osjećaj ponovo igrati košarku

Odlični američki košarkaš Lamar Odom sinoć je debitovao u Euroligi u dresu Laboral Kutxe. Njegov klub je poražen od Unicaja Malage. 

"Odličan je osjećaj biti neko vreme van terena i onda ponovo igrati košarku. Posljednji put sam igrao takmičarsku utakmicu prošle godine u doigravanju NBA lige i drago mi je što sam se vratio. Trenutno, moj uzor je Andreas Nocioni, on ima veliko iskustvo i odigrao je sjajnu utakmicu protiv Unikaje". 

"Naravno, meč nije bio dobar i uspješan za naš tim, zato nam je potreban naporan rad kako bismo svi bili u istoj formi. Željni smo dokazivanja kako bismo uspješno odgovorili na sve zadatke koji nas očekuju", rekao je Odom za sajt Eurolige.

Laboral Kutxa se nakon osam odigranih kola nalazi na začelju tabele grupe E Eurolige sa samo jednom pobjedom i sedam poraza, te je izgubila sve šanse da se nađe u četvrtfinalu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.