Ogorčeni LeBron odgovorio navijačima

Ogorčeni LeBron odgovorio navijačima

Zvijezda Miami Heata LeBron James ponovo je ostala bez šampionskog prstena, nakon što je u velikom finalu slavio Dallas.

Novi neuspjeh ostavio je Jamesa i osmu godinu od kako je u NBA bez prstena, a nakon poraza James se osvrnuo i na one koji žele da on neuspije.

“Svi oni koji su navijali da ne uspijem moraće se sutra probuditi i nastaviti živiti istim životom kao i prethodnog dana. Ja ću također da nastavim da živim onako kako živim, a ovi koji su želili da ne uspijem moraće se nakon nekog vremena vratiti u realnost", ogorčeno je poručio LeBron.

James se tako obratio uglavnom navijačima Clevelanda, kluba iz kojeg je došao u Miami. Nakon što je napustio Cavalierse, ta se ekipa gotovo raspala, pa je sada prikovana za dno NBA, a LeBron je postao jedan od najomraženijih osoba u tom gradu.

“Ja u principu ne slušam šta svi imaju da kažu o meni ili mojoj igri, ili o tome šta sam uradio u svojoj karijeri", dodao je LeBron.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.