"Ok je on, zar moram da odgovorim?"
Legendarni Pop u svom stilu prokomentarisao novu pobjedu svoga tima

Zanimljivo izlaganje trenera Spursa

"Ok je on, zar moram da odgovorim?"

E. Dindić

Legendarni  trener Gregg  Popovich nije bio previše pričljiv nakon pobjede njegovih San Antonio Sparsa protiv Denvera. On je hvalio igru u tom susretu svojih košarkaša Derricka Whitea, Rudyja Gaya i Jakob Poltla.

Treću utakmicu između ove dvije ekipe obilježio je Derrick White. Ovaj bek je susret završio sa 36 postignutih poena.

"Ok je on. Moram da odgovorim na to pitanje? Bio je spektakularan, ne znam šta više da kažem. Na obije strane terena." u svom stilu odgovorio je Popovich.

Osim Whitea pohvalio je igru i Rudy Gaya kao i Jakob Poltla koji je uradio dobar posao u odbrani protiv Nikole Jokića.

"Jakob je jedan od onih koji mogu da urade sve. Može da skoči u odbrani i u napadu, nije sebičan. Niko neće Nikolu zaustaviti, ali on je sjajan dodavač, ako ga udvojite onda postoji velika šansa da ćete primiti trojku.", završio je svoje izlaganje Popovich

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi