OKK Čelik na turniru u Austriji

Pripremne utakmice

OKK Čelik na turniru u Austriji

Košarkaši Čelika večeras putuju na turnir u austrijski grad Klosterneuburg, 10 kilometara udaljen od glavnog grada Beča. Na turniru, pored našeg predstavnika, učestvuju još i austrijske ekipe XION Klosterneuburg i Arkadia Traiskirchen, te slovački BC Prievidza.

Svoj prvi susret Čelik igra u petak 18. septembra 2009. godine u 20 sati protiv slovačke Prievidze, za koju nastupa i nekadašnji reprezentativac Slovenije Aleš Kunc, dok će u subotu u 16 sati snage odmjeriti sa Arkadiom Traiskirchen.

Posljednji susret Čelik igra u nedjelju 20. septembra u 12 protiv domaćina turnira i novog kluba BH internacionalca Ramiza Suljanovića, XION Klosterneuburga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.