OKK Kozara ponovo poražena

Prva muška liga RS

OKK Kozara ponovo poražena

D. Vejo

Košarkaši Kozare iz Gradiške pretrpjeli su novi poraz na svom parketu. Ovoga puta od njih je bio bolji tim iz Bileće HEO rezultatom 75:84, po četvrtinama je bilo 17:18, 25:21, 20:23 i 13:22.

Gradiščanci nikako na zelenu granu. Kriza loših rezultata ne jenjava u gradu na Savi. Glavni krivci za to su košarkaši Kozare, koji su ponovo poraženi kod kuće. Tokom prvog poluvremena, domaći tim se dobro držao, pa su tako sjajno odigranom drugom četvrtinom otišli s prednošću na odmor.

Ipak, u nastavku se budi ekipa HEO i uspostavlja potpunu dominaciju. Bilećani su dobili treći period. Pad koncentracije viđen je u posljednjoj dionici kod domaćina, što je gostujuća ekipa iskoristila kako bi upisala novi trijumf.

Najzapaženiju ulogu u domaćem sastavu imao je Igor Damjanović koji je postigao 18 poena, dok je to kod gostiju bio Negovanović sa 26 postignutih koševa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi