Sparsi vjeruju u novu pobjedu

Meč se igra od 21 sat

Sparsi vjeruju u novu pobjedu

S. Mlaćo

Sparsi će večeras treću vezanu pobjedu u okviru ABA 2 lige balona koji se igra u Banjoj Luci tražiti protiv Mladosti iz Zemuna.

U bh. timu vlada sjajna atmosfera, a meč je najavio Enis Memić.

"Očekuje nas protivnik sa veoma velikom agresivnošću i energijom tokom čitave utakmice, koju moramo odigrati pametno i sa dosta smirenosti. Ispoštujemo li sve navedeno i što smo se dogovorili u prethodna dva dana, pobjeda ne bi trebala doći u pitanje", kazao je Memić.

"Našem timu želimo mnogo sreće i uspjeha u večerašnjem susretu, a na nama je da ih ispratimo ispred malih ekrana i damo podršku da dođu do pobjede", istakli su iz OKK Spars Sarajevo.

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

Večerašnji meč igra se sa početkom u 20 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi