Džemić: Čeka nas ekstreman napor

Prvi ispit Borac

Džemić: Čeka nas ekstreman napor

S. Mlaćo

Ekipa Spars Realway stigla je na Zlatibor gdje će nastupati na turnir ABA 2 lige.

U redovima Sarajlija vlada optimizam, a prvi meč je 10. 11. protiv Borca iz Banja Luke sa početkom u 13 sati.

“Prije svega čestitam rukovodstvu ABA lige što se turnir uopšte igra u ovako teškim vremenima i to je samo po sebi pobjeda košarke. Što se tiče nas, igramo 4 utakmice u 7 dana i to je samo po sebi veliki, ekstreman napor, posebno imajući u vidu da i dalje ne možemo računati na jedne od nosioca naše igre Buzu i Albijanića, ali i Polutka kao i mladog Huseinspahića.

Nažalost još se nisu oporavili, te momci koji su tu moraju dati maksimum i kao u prvih 5 kola Prvenstva BiH biti spremni da izdrže ovaj ritam. Karakter tima je nesto što nas krasi i nadamo se da će biti prevaga, sada kada moramo zbiti redove i biti spremni na velike napore“, kazao je trener bh. kluba Nedim Džemić.

Top Komentari

Alpasinacxx
Sretno Džemiču,
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi