Olympiacos nudi 10 miliona dolara Iversonu

Dolazak u Grčku sve izvjesniji

Olympiacos nudi 10 miliona dolara Iversonu

A. Beganović

Slavni grčki košarkaški klub, Olympiacos, službeno je ponudio ugovor nekadašnjoj velikoj zvijezdi NBA lige, Allenu Iversonu.

Bogati vlasnici grčkog kluba, braća Angelopoulos, nakon prošlogodišnjeg dovođenja Josha Childressa, ovaj put su bacili oko na istinsku legendu NBA lige. Nakon što se već danima špekuliše oko eventualnog angažmana Iversona, navodno je danas stigla i službena ponuda na adresu ovog sjajnog košarkaša.

Prema navodima grčkih medija vlasnici Olympiacosa Iversonu su ponudili dvogodišnji ugovor vrijedan 10 miliona dolara, što je iznos koji Iverson traži na NBA tržištu. Veliko je pitanje da li će nekadašnji najbolji strijelac NBA lige prihvatiti ponudu iz Grčke, no poznavajući Iversona i njegovu glad za minutažom, koje je u NBA sve manje, ništa nas ne treba iznenaditi.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.