Olympiacos potpisuje Galatinog Aarona Harrisona

Sjajni strijelac pojačava Grke

Olympiacos potpisuje Galatinog Aarona Harrisona

Grčki Olympiacos završio je dolazak još jednog pojačanja. 

Sjajni američki bek Aaron Harrison koji je do sada bio članom turskog Galatasaraya pojačat će euroligaški tim iz Pireja.

Ovaj bivši student uglednog košarkaškog sveučilišta Kentucky je posljednje dvije sezone igrao za turski klub gdje je doživio potpunu afirmaciju. U posljednjoj sezoni postizao je 13,7 koševa po utakmici u turskom prvenstvu dok je u Eurocupu bio na 15,9.

Predviđana mu je sjajna karijera u NBA ligi, čak je bio jedan od top prospekata u draft generaciji 2013. godine no tamo nikada nije izabran, a potpisali su ga Charlotte Hornetsi, godinu dana kasnije, no tamo se nije najbolje snašao. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi