Opačak: Ispoštovali smo dogovoreno

Trener Sparsa nakon velike pobjede u Mostaru

Opačak: Ispoštovali smo dogovoreno

Poslije velike pobjede (90:70) njegovih Sparsa nad Zrinjskim u Mostaru u prvoj utakmici polufinala doigravanja, Ivan Opačak, trener Sarajlija bio je vidno zadovoljan ali ne i euforičan.

"Još nisam svjestan svega što se dogodilo. Ne znam je li nas Zrinjski podcijenio, ali to sada nije ni bitno. Ovo je sjajna momčad, koja zna igrati košarku. No s druge strane, mi smo ispoštovali sve dogovoreno iz svlačionice, te ono što smo uvježbavali proteklih tjedan dana. Ništa još nije gotovo, pred nama je još jedna teška utakmica u kojoj moramo ovjeriti ovu veliku večerašnju pobjedu", rekao je za SportSport.ba Ivan Opačak poslije najveće pobjede u svojoj kratkoj trenerskoj karijeri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi