Pomoćni trener Sparsa očekuje pobjedu protiv Bošnjaka

Opačak: Nadam se da ćemo vratiti samopouzdanje nakon poraza od Zrinjskog

Košarkaši Sparsa sutra na svom parketu dočekuju KK Bošnjak u zadnjoj utakmici pred odlazak na pauzu. Ekipa Sparsa je danas obavila i posljednji trening pred utakmicu kojom će zatvoriti polusezonu.

O svojim očekivanjima od duela protiv poljsednjeplasirane ekipe bh. prvenstva je govorio i pomoćni trener Sparsa Ivan Opačak.

"Sutra nas očekuje posljednja utakmica u ovom dijelu prvenstva. Naravno, očekujemo da ćemo pobjedom okončati polusezonu i da ćemo vratiti samopouzdanje nakon poraza od Zrinjskog", izjavio je Opačak, pa se osvrnuo i na sutrašnje protivnike:
"Bošnjak je tim sa puno dobrih individualaca, tim koji zaslužuje puno bolju poziciju na tabeli. Mi nikoga nećemo podcijeniti, pa ni njih. Maksimalno smo se spremili za ovu utakmicu."
"Kompletni smo, zdravi smo i sa nestrpljenjem dočekujemo utakmicu", poručio je na kraju Ivica Opačak.
Utakmica Sparsa i Bošnjaka se igra sutra u dvorani Novi Grad od 17:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi