Operisan Tracy McGrady

Zbog povrede koljena

Operisan Tracy McGrady

Adnan Beganović

Košarkaška zvijezda Houston Rocketsa i jedan od najboljih NBA igrača, Tracy McGrady, uspješno je operisao lijevo koljeno.

Kako prenosi američki dnevni list "Houston Chronicle" operacija McGradyja je uspješno obavljena i prema prvim prognozama ovaj sjajni košarkaš mogao bi se vratiti na parket za šest mjeseci.

Najbolji strijelac Houstona imao je veliki problema sa koljenom tokom ove sezone, zbog čega je propustio 22 utakmice svoje momčadi. McGradyjevi problemi sa koljenom datiraju još od maja prošle godine kada mu je atroskopijom odstanjen dio hrskavice, ali ta operacija nije urodila plodom, pa su se njegovi problemi i dalje nastavili.
U ovoj sezoni sjajni američki košarkaš imao je prosjek od 15.6 koševa i 4.4 skoka po utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.