Oslabljeno Jedinstvo poraženo od Željezničara

Liga za prvaka BiH, 10. kolo

Oslabljeno Jedinstvo poraženo od Željezničara

Bez tri košarkašice iz startne petorke tuzlansko Jedinstvo BHT se suprostavilo Željezničaru u okviru 10. kola Lige za prvaka BiH i ubilježilo poraz.

Na kraju je bilo 78:67 za Sarajke, koje su vodile cijelim tokom susreta. Očito je bilo kako domaći sastav ne može funkcionisati bez Bećirovićeve, Bešićeve i I. Rahmanovićeve.

Mlade košarkašice jesu iskoristile priliku, ali je to bilo nedovoljno da se porazi Željezničar. U pobjedničkom sastvu najefikasnija je bila Dunja Prćić sa 24, dok je kod domaćih Zdenka Kovačević postigla 17 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.