Ostavku ponudio i Rađa

Nakon povlačanje Subotića…

Ostavku ponudio i Rađa

Nakon što je sa klupe Splita CO otišao Sloboda Subotić nastavlja se burno razdoblje za nekadašnjeg trostrukog prvaka Evrope.

Dino Rađa, jedan od najboljih igrača Splita i Hrvatske, sada predsjednik kluba, ponudio svoju funkciju Skupštini na razmatranje.

”S obzirom da sam ja doveo Subotić smatram moralnim da i sam ponudim ostavku Skupštini koja je na rasporedu 23. decembra. Ako ima neko bolji i sposobniji istog trena sam spreman otići i dati mu podršku. S obzirom da sumnjam da će se takav pojaviti, odmah ću reći da nemam pravo uteći i neću. Nečiji je otac plaćao trenere koji su mene trenirali, struju i vodu i omogućio i meni da izgradim ime u ovom klubu. Zbog toga smatram da je i moja dužnost pomoći ovom klubu koliko mogu”, kazao je Rađa novinaru hrvatskog sportneta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.