Osvojite ulaznicu za večerašnju utakmicu

SportSport.ba nagrađuje čitaoce

Osvojite ulaznicu za večerašnju utakmicu

M. Skaka

KK Bosna ASA BHT večeras u Skederiji dočekuje KK Helios, ekipu koju je u prvom dijelu ove sezone već porazila na gostovanju sa tijesnih 74:79. Radi se u susretu koji je od velike važnosti u borbi za nacionalni keoficijent koji će odrediti broj klubova iz BiH u narednoj sezoni regionalne lige.

SportSport.ba u saradnji sa KK Bosna ASA BHT poklanja tri puta po dvije ulaznice za večerašnji susret čitaocima koji budu najbrži i na naš e-mail [email protected] pošalju poruku sa naslovom “Budi Bosna”.

Molimo vas da vodite računa da adresa sa koje šaljete mailove pokazuje vaše ime i prezime ili da ga napišete u poruci. Poruke bez imena pošiljaoca neće biti uzete u obzir.  Imena sretnih dobitnika biće objavljena u 14 sati, a ulaznice će se moći podići u prostorijama kluba, Hamze Hume 2, do 15.30 sati uz dokument sa slikom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.