Otkaz za Gibbs
Željezničar loš u FIBA Eurocupu

Novosti iz ŽKK Željezničar

Otkaz za Gibbs

Brandee Gibbs, amerikanka u dresu ŽKK Željezničar, koja je pred početak sezone stigla u redove bh. prvaka, dobila je otkaz zbog činjenice da nije opravdala epitet pojačanja.

Gibbs (190 cm, 1983.) je u šest mečeva FIBA Eurocupa ostvarila učinak od 2.2 poena, isto toliko skokova i 0.5 asistencija. Najbolja je bila u orazu protiv Cesisa (66:88) kada je uz 6 poena, dodala 5 skokova.

Kako bi u Prvenstvu BiH odbranile titulu prvaka, te vratile izgubljeni Kup koji je zasluženo u vlasništvu Mladog Krajišnika, „plave“ će morati dobro skautirati naredno pojačanje jer će od te procjene zavisiti cijela sezona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije