Otpušten Donald Copeland
U Bosni više ne tolerišu nedisciplinu

Rezovi u KK Bosna

Otpušten Donald Copeland

M. Skaka

Dešavanja koja su potresla KK Bosna ASA BH Telecom odrazila su se i na igrački kadar. Ekipa je po prvi put nakon dužeg perioda kažnjena zbog slabog pristupa u porazu od Cedevite, jučer je umjesto Gorana Šehovca na klupu stigao Dejan Parežanin, a već danas uslijedio je i otkaz za Donalda Copelanda koji će Sarajevo napustiti zbog izostanka sa treninga.

KK Bosna ASA BH Telecom raskinula je ugovor sa jedinim Amerikancem u svojim redovima i to na njegovu štetu. Copeland se danas nije pojavio ni na jednom treningu, niti se javio da će izostati, pa je ovakav potez u burnom vremenu koje sarajevski klub proživljava i jedini logičan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.