Otvoreno pismo Iguodale navijačima Sixersa

Lijep gest košarkaša Nuggetsa

Otvoreno pismo Iguodale navijačima Sixersa

Andre Iguodala proveo je osam sezona u Philadelphiji, a danas je ostavio poruku navijačima Sixersa na svojoj web stranici. 

Iguodala će od ove sezone nositi dres Dnever Nuggetsa, ali čini se da će Philadelphija zauvijek ostati u njegovom srcu. Jedan od povoda sigurno je i susret Denvera i Philadelphije na parketu Sixersa, koji je na programu večeras. 

 

"Želio bi da odvojim vrijeme kako bi se zahvalio svim navijačima na podršci, odanosti i duhu za ovih osam sezona mog igranja u Philadelphiji. Također hvala i klubu i svim uposlenim koji su mi ispunili najveću želju, a to je igranje u NBA ligi."

 

Zahvalio se Iguodala i trenerima, kao i suigračima. Te poručio da će uvijek biti dio grada i kluba. 

 

"Želim da se zahvalim svim trenerima i suigračima, te da im poručim da sam bio blagoslovljen što sam igrao pored njih i izgradio vječna prijateljstva. Večeras počinje novo poglavlje u mojoj karijeri, ali uvijek ću dijeliti svoja dostignuća sa gradom i klubom. Hvala vam za sve što ste uradili za mene."    

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.