Ovčina van stroja duže vrijeme
Elvir Ovčina povrijedio mišić lista

Bolnica u Hamze Hume 2

Ovčina van stroja duže vrijeme

Zbog povrede mišića lista Elvir Ovčina pauziraće najmanje dva mjeseca. Ovo je za igrače i struku KK Bosna ASA BHT veliki hendikep, ali ako ima nešto dobro i optimistično u ovome je činjenica da će nekadašnji reprezentativac BiH biti spreman za odlučujuće bitke u Ligi 8, odnosno doigravanje za prvaka naše zemlje u kojem «studenti» brane naslov prvaka.

Meč u Splitu, u novoj Spaladium Areni neće vidjeti ni Nikola Vučurović, kao ni Kemal Avdić.

Bosnino krilo je pod temperaturom nastupalo na završnici Kupa BiH u Mostaru i viroza je učinila svoje pa će Vučurović na preporuku ljekara iz kreveta bodriti saigrače u Splitu.
Avdić je slomio nos na prijateljskom duelu koji je Bosna odigrala u Hadžićima (protiv domaćeg Bošnjaka) i pauziraće određeno vrijeme, a kada se tome doda ozljeda leđa Ivana Ivanovića, najboljeg igrača završnog turnira Kupa, koji će ipak putovati, jasno je da studenti u Splitu imaju težak zadatak da se u Sarajevo vrate neporaženi.
No, malo svježeg zraka i kafa na Rivi svima će prijati jer su igrači i sruka Sarajlija svojim igrama i rezultatima u proteklom periodu to svakako zaslužili.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.