"Ovo je velika pobjeda"

Trener Široki TT Kabela, Ivan Velić

"Ovo je velika pobjeda"

Momčad Široki TT Kabela sinoć je pobjedom 95:81 osvojila treću u nizu, a osmu titulu prvaka BiH sveukupno.

Izabranici Ivana Velića su pred prepunom dvoranom na Pecari (oko 5500 gledatelja) u prekrasnoj atmosferi odigrali odličnu utakmicu i zasluženo osvojili naslov prvaka, te zaključilijednu odličnu sezonu za njih ali i za cijeli kolektiv košarkaškog kluba Široki.

„Mislim da smo apsolutno zasluženo prvaci. Slaviti dva puta u gostima protiv Igokee, ovdje smo sve potvrdili. Ova atmosfera sve govori, ovo je velika pobjeda.“, rekao je nakon utakmice trener Širokog Ivan Velić.

Širokobriježane je predvodio Siniša Štemberger koji je bio najraspoloženiji sa 23 koša, Grgat je ubacio 15 uz 9 skokova, Pilepić 14, Morović 12, a Ramljak i Šakić su ubacili po 11.

„Teško mi je sad trenutno nešto reći, igrali smo dobro cijelu sezonu i na kraju smo zasluženo osvojili. Nakon tijesnih pobjeda u NLB ligi i u Ligi 6, rekao sam igračima da se ovako osvajaju naslovi i tako je i bilo. Momci su ovo zaslužili, ovaj naslov i ovakvu podršku. Velika pobjeda je ovo.“, rekao je Velić.

“Ovo su sigurno dvije najbolje momčadi u BiH i očekivali smo ovakvo finale. Igokea ima strašan tim ali su moji golobradi momci pokazali kako se bori i odlično su reagirali. Ono što smo radili cijelu sezonu sada nam se isplatilo, ovo je pobjeda za moju sestru.“, rekao je Velić za kraj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije