Ovo može samo All Star: Zakucavanje o kojem će se još dugo, dugo pričati!

Nevjerovatni Giannis Antetokounmpo

Ovo može samo All Star: Zakucavanje o kojem će se još dugo, dugo pričati!

E. Čaušević

Ekipa Giannisa Antetokounmpa nije uspjela da dođe do pobjede na All Star meču jer je ekipa LeBrona Jamesa preokretom uspjela da slavi sa 178:164.

Giannis je bio pravi lider u svojoj ekipi i dao je maksimum da njegov tim bude neporažen, ali je na kraju iskustvo prevagnulo na stranu LeBrona Jamesa i njegove tricaški raspoložene ekipe.

Meč je Giannis Antetokounmpo završio kao daleko najefikasniji košarkaš sa 38 poena i 11 skokova, te je imao nekoliko fantastičnih poena. Izdvaja se trenutak iz druge četvrtine kada je ovaj košarkaš imao monstruozno zakucavanje.

Steph Curry je asistirao i činilo se da je lopta jednostavno otišla previsoko, a onda je Giannis napravio nevjerovatan skok skoro do vrha table i zakucao loptu u koš LeBronovog tima. Naravno, ovaj potez je podigao publiku na noge, te su nagradili Giannisa velikim ovacijama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi