Panathinaikos otpustio Kecmana

Panathinaikos otpustio Kecmana

Aktuelni evropski prvak u košaraci Panathinaikos iz Atini odlučio je raskinuti saradanju sa Dušanom Kecmanom, koji od naredne sezone više neće nostiti zeleni dres PAO-a.

Trener evropskog prvaka Željko Obradović nije Kecmana koristio previše u igri u proteklim sezonama, te su ovom srbijanskom košarkašu odlučili ne produžiti ugovor.

Kako je Kecman (31) iz Panathinaikosa otpušten uz obostranu saglasnost, Grci za njega od drugih klubova neće tražiti odštetu, a ovaj je košarkaš nadomak povratka u Partizan, odakle je i stigao u Atinu.

Prošle sezone, Kecman je postizao 2,1 poen i 1,2 skoka u 18 euroligaških utakmica.
dusan

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.