Panathinaikos u problemima: Fredette, Thomas i Calathes na izlaznim vratima kluba?

Kriza u grčkom velikanu

Panathinaikos u problemima: Fredette, Thomas i Calathes na izlaznim vratima kluba?

Grčki košarkaški velikan atenski Panathinaikos mogao bi ući u velike probleme s igračkim rosterom. 

Grčki portal Sport 24 piše kako će na klupi Zelenih Ricka Pitina zamijeniti grčki stručnjak Georgios Vovoras. 

Isti izvor javlja kako je u Panathinaikosu trenutno velika pobuna među igračima vjerovatno izazvana rezanjima ugovora, a kako Sport 24 piše gotovo je sigurno da će Jimmer Fredette i Deshaun Thomas napustiti grčkog prvaka na kraju ove sezone. Inače, oba ova košarkaša imaju valjane ugovore do 2021. godine.

Nedavno su se čule i glasine kako je i prva zvijezda tima Nick Calathes nezadovoljan ponudom za novi ugovor koja je znatno manja od aktualnog koji mu po sezonu jamči 2,2 miliona eura te je sjajni playmaker otvoren za pregovore s drugim klubovima. 

Promo

Top Komentari

um1994
.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti