Pandža: Sloboda igra u najboljoj formi u bh. prvenstvu

Trener Kaknja za SportSport.ba

Pandža: Sloboda igra u najboljoj formi u bh. prvenstvu

Emir Dindić

Večeras je ekipa Kaknja u okviru 17.kola Lige 10 Bosne i Hercegovine za košarkaše gostovala u Tuzli ekipi Slobode  i na kraju ubjedljivo poražena rezultatom 82:62.

Trener ekipe Kaknja Josip Pandža za portal SportSport.ba prokomentarisao je večerašnji susret.

"Prvu četvrtinu smo odigrali jako dobro, iako nismo ništa odbranili. Druga četvrtina jako loša, treću četvrtinu smo se opet vratili u susret,  dok smo četvrtu četvrtinu podbacili. Mislim da je realno stanje na terenu trenutno. Sloboda igra u puno boljoj formi, nisu mjenjali ekipu cjelu sezonu, a također vidi se sjajan rad vrlo ozbiljnog trenera. Ekipu Slobode znam od prvog kola i znam ih sada kako igraju, i mogu slobodno reći da igraju u najboljoj formi u BiH prvenstvu, dok sa druge strane mi vjerovatno igramo u najslabijoj formi. Mi smo ušli u ligu za prvaka zbog dobrog starta sezone, zato što su nam se i ostali rezultati poklopili. Igramo zaista loše u zadnje vrijeme, koji je splet svih nekih okolnosti, i promjena selekcije tima i nedostatka sampouzdanja. Pred nama je dvije sedmice, a svakako i utakmica protiv Sparsa gdje ćemo se već pripremati za Ligu 6. Nadam se da ćemo ponovo doći u Tuzlu i pokazati da ovo nije naše pravo lice i da možemo puno bolje od ovoga što smo večeras pokazali. Slobodi čestitam na pobjedi i želim im svu sreću u nastavku sezone", zaključio je Pandža.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti