Parežanin: Cilj je nametnitu ritam

Bosna sutra dočekuje Borac

Parežanin: Cilj je nametnitu ritam

Uoči sutrašnje utakmice drugog kola Lige 6 između Bosne i Borca, održana je press konferencija u prostorijama Stdenata na kojoj su govorili centar Dženan Rahimić i trener Dejan Parežanin.

"Igrali smo tri utakmice sa Borcem i bili smo uspješniji. Borac je doveo tri pojačanja, dok smo mi u istom sastavu, samo je tu novi-stari igrač Suad Šehović. Očekujem tešku utakmicu, jer će Borac biti na krilima pobjede iz Mrkonjić Grada i sve će učiniti da i nas pobijede kako bi na najbolji način otvorili Ligu 6", rekao je Dženan Rahimić.

"Vjerovatno pretpostavljaju da smo u teškom stanju nakon poraza u Aleksandrovcu. Pokušat će sebe promovisati u mogućeg polufinalistu, a nas udaljiti od tog rezultata. Atmosfera je dobra, da budem iskren bio sam u klubovima gdje je atmosfera bila dosta lošija. Mi ćemo se boriti do kraja i dati sve od sebe", dodao je centar Bosne.

"Borac nam dolazi u nešto izmijenjenom sastavu i sigurno je da ćemo imati posla u odbrani, poseno u igri dva na dva i pick 'n rollu. Jedan od ciljeva je da nametnemo ritam igre koji nama odgovara. U sutrašnjoj utakmici moramo zadržati dobre igre iz Lige 13 kada je u pitanju naša mlada momčad", rekao je trener Bosne Dejan Parežanin, dodavši:

"Očekujem da momci daju svoj maksimum, te da će pobijediti u utakmici koja je od velike važnosti za nas u nastavku šampionata".

"Kada su u pitanju povrede, Šehović se dobro oporavlja. Očekujem da nastupi u sutrašnjoj utakmici. Samo, koliko će moći igrati, to u ovom trenutku ne mogu reći", dodao je trener Bosne.

Zaprati KK Bosna Royal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
KK Bosna Royal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije