Parežnin: Nema opuštanja

Bosna protiv Igokee za finale

Parežnin: Nema opuštanja

Bosna će sutra u Zetri dočekati aleksandrovačku Igokeu u prvom susretu polufinala košrakaškog prvenstva Bosne i Hercegovine.

Studenti su u posljednjem kolu regularnog dijela sezone u okviru Lige 6 savladali Aleksandrovčane, te time izborili prednost domaćeg parketa u dvoboju sa istim protivnikom. Upravo bi domaći parket mogao odnijeti presudnu prevagu na stranu Bosne u ovom duelu.

"U prvom krugu doigravanja imamo prednost domaćeg parketa i to je upravo ono što smo priželjkivali. Ipak, ta nas činjenica ne smije opustiti jer za protivnika imamo kvalitetnu ekipu. Pobjeda neće doći sama od sebe i za nju ćemo se morati dobro potruditi. Pokazali smo da možemo igrati protiv Igokee i moramo popraviti skok-igru u predstojećoj play-off seriji. Očekujem podršku sa tribina, kako bi izborili finale prvenstva BiH", rekao je u najavi doigravanja za SportSport.ba trener sarajevskih Studenata Dejan Parežanin.

Prvi susret polufinalne serije između Bosne i Igokee igra se sutra, sa početkom u 20:15 sati, u Olimpijskoj dvorani u Zetri.

Za učenike osnovnih škola u organizovanim grupama ulaz besplatan

Učenici osnovnih škola koje žele gledati prvu polufinalnu utakmicu u Zetri moći će to učiniti besplatno ukoliko se najave i na utakmicu dođu u organizovanim grupama. Više informacija o ovoj akciji možete dobiti na broj telefona 062 244027.

Zaprati KK Bosna Royal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
KK Bosna Royal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije