Parker: Biće teško bez Duncana

Košarkaš San Antonija

Parker: Biće teško bez Duncana

Bivši francuski reprezentativac Tony Parker ističe da će San Antonio itekako biti oslabljen nakon penzionisanja Tima Duncana.

Parker je u NBA ligu stigao 2001. godine, a sa ekipom iz Teksasa osvojio je četiri titule. Gotovo cijelu karijeru proveo je u društvu legendarnog Tima Duncana, koji se nakon 19 godina oprostio od dresa Spursa.

"Mnogo će nam nedostajati Tim, on je nezamjenljiv je. Ipak, uspjeli smo da dovedemo Pau Gasola, on nam sigurno može pomoći", izjavio je Parker.

"Mislim da imamo dobre šanse u narednoj sezoni. Osvajanje trofeja uvijek mi je predstavljalo motivaciju, a imao sam dovoljno sreće da sam u San Antoniju, timu koji svake godine konkuriše za prsten", dodao je 34-godišnji bek.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi