Parker: Duncan i Ginobili će igrati i naredne sezone

Playmaker Spursa uvjeren u ostanak kolega

Parker: Duncan i Ginobili će igrati i naredne sezone

Zvijezda San Antonio Spursa Tony Parker potvrdio je američkim medijima da će Tim Duncan i Manu Ginobili i naredne sezone nositi dres Spursa.

"Kada se njih dvojica povuku, biće mi veoma čudno, stvoriće se velika praznina u svlačionici. Nadam se da će se to dogoditi što kasnije", kaže sjajni francuski playmaker.

"Znam da obojica imaju još godinu dana ugovora, znam da će igrati sljedeće sezone, a za poslije ćemo vidjeti. Zdravi su i to je najbitnije".

Tri najbolja igrača Spursa nalaze se u poznim igračkim godinama. Duncan ima 37, Ginobili 36, dok je Parker nešto mlađi i ima 32 godine.

"Trener Gregg Popovich dosta brine o tijelu svojih igrača, vjerujem da će njih dvojica željeti da nastave da igraju i poslije sljedeće sezone. U svakom slučaju, nadam se da će igrati što duže", istakao je Tony Parker.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.