Parker loptu sa "penala" dobacio na pola puta do koša!

Zar ovo njemu da se desi?

Parker loptu sa "penala" dobacio na pola puta do koša!

Svako ima pravo na lošu noć, lošu utakmicu ili loš trenutak, pa tako i francuski košarkaš Tony Parker. 

Jedan od najboljih playmakera NBA lige dugo će pamtiti duel između njegovog San Antonija i Chicago Bullsa, i po kiksu kakav se rijetko viđa na košarkaškim parketima.

Iako je tokom svoje karijere izveo na hiljade slobodnih bacanja, Francuz se propisno obruka u trećoj četvrtini pomenute utakmice. 

Nešto čudno se desilo sa iskusnim playmakerom jer lopta nakon izbačaja iz njegove ruke jedva da je prešla pola puta na putu do obruča, njegov šut je ozbiljno podbacio.

Pogledajte vjerovatno jedno od najgorih slobodnih bacanje u historiji košarke u režiji jednog od najboljih evropskih košarkaša današnjice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.