Partizan gostuje na Pecari
Detalj sa utakmice Širokog i Partizana iz prošle sezone

3.kolo NLB lige

Partizan gostuje na Pecari

Momčad Široki TT Kabela u 3. kolu NLB lige na Pecari dočekuje aktualnog prvaka ekipu Partizana.

Izbranici Ivana Velića u prošlom kolu su poraženi na gostovanju kod Cibone rezultatom 83:72, no, unatoč porazu, njegova momčad je odigrala dobru utakmicu i malo je nedostajalo da pobjeda pripadne Širokom, što ne bi bilo nezasluženo.

„Dojma sam da smo mogli dobiti utakmicu sa Cibonom, ali imali smo previše izgubljenih lopti. Moja momčad je odigrala hrabro, bez Grgata i Štembergera, i vjerujem da će se to vratiti tokom sezone.“, rekao je na početku konferencije trener Širokog Ivan Velić.

„Utakmica sa Partizanom je teška za nas jer bez obzira što je u njihovoj ekipi došlo do dosta promjena, oni imaju dobar sustav rada i mislim da će se i ove sezone boriti za sami vrh NLB lige. Ukoliko im uspijemo parirati u skoku, uz to da smanjimo broj izgubljenih lopti, mislim da možemo iznenaditi i doći do pobjede.“, rekao je Velić.

„Mogu sa igračkog aspekta reći da svi momci daju maksimalni angažman i da je malo nedostajalo da ne dobijemo Cibonu. Ekipa Partizana je strašna, imaju igračkih promjena, ali opet su doveli dobre igrače. Mi idemo na pobjedu i u ovoj utakmici kao i u svakoj drugoj i nadam se da ćemo uz pomoć publike to i uspjeti.“, rekao je igrač Širokog Vedran Morović.

U momčad Širokog bi se nakon ozljede trebao vratiti Siniša Štemberger, a u konkurenciji neće biti mladi centar Mario Novak zbog ozljede.

Utakmica između Široki TT Kabela i Partizana igra se u subotu (16.listopada 2010.) u dvorani na Pecari sa početkom u 21:15 sati, uz izravan prijenos na BHT1 televiziji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.