Partizan gostuje na Pecari

Utakmica humanitarnog karaktera

Partizan gostuje na Pecari

Sutra će u okviru 7.kola ABA lige na Pecari gostovati aktualni prvaci regionalne lige, momčad beogradskog Partizana.

Povodom ove utakmice na Pecari su upriličili konferenciju za medije na kojoj su bili sportski direktor Predrag Mikulić, trener Ivan Velić, te igrači Ivan Ramljak i  Dalibor Peršić.

Ova utakmica ima i jedan poseban značaj, a to je da će sav prihod od prodanih ulaznica ići u humanitarne svrhe za pomoć domu koji se brine o djeci s posebnim potrebama, „Marija naša nada“ iz Širokog Brijega. Svakako hvale  vrijedan potez Uprave kluba s Pecare.

„Uprava je odlučila da cijena ulaznica za ovu utakmicu bude 10 KM i sav prihod ide za pomoć domu „Marija naša nada“ koji se brine o djeci s posebnim potrebama. Momčad Partizana u subotu dolazi u Sarajevo. Na dan utakmice će odraditi trening, a vraćaju se u ponedjeljak jutro.“, rekao je sportski direktor Širokog.

„U ovakvim utakmicama i protiv ovakvih ekipa kao što je Partizan nikada ne može nedostajati motivacije. Dat ćemo sve od sebe kao i uvijek i pokušat iznenaditi goste. Bit će teško i želio bih pozvati navijače da dođu i da nas podrže jer su oni naš šesti igrač. “, rekao je Dalibor Peršić.

„O Partizanu dovoljno govori i ova posljednja utakmica u Euroligi u kojoj su svladali Real. Bit će jako teško.“, kratko je rekao mladi Ivan Ramljak.

„Partizan ima jedan sistem koji igraju dugi niz godina i svi u Europi to znaju ali ih rijetki zaustave. Imaju dobru skok igru i najveća prednost im je pod koševima, a ove godine imaju i dobru vanjsku liniju. Ja bih pozvao navijače da dođu i da nas podrže jer ovi momci to stvarno zaslužuju svojim igrama i zalaganjem jer publika puno znači.“, rekao je trener Širokog ivan Velić.

U momčadi Širokog upitan je kapetan Josip Naletilić koji se ozlijedio u utakmici prošlog kola protiv Zlatoroga, a na ozlijede se žale Ramljak (rame) i Bilinovac (leđa).

Susret između Široki WWin i Partizana  na rasporedu je u nedjelju, 13. studenog 2011., u GSD Pecara s početkom u 20:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.