Partizan nije došao, Zec ostaje u Šibeniku

Partizan nije došao, Zec ostaje u Šibeniku

A. Beganović

Loši vremenski uslovi na sarajevskom aerodromu onemogućili su ekipu beogradskog Partizana da sleti u glavni grad BiH, pa će utakmica 19. kola koja je bila planirana za večeras u 20.15 sati biti otkazana do daljenjeg.

Ermin Zec, bosanskohercegovački reprezentativac i igrač Šibenika karijeru će, ipak, nastaviti u ovom hrvatskom klubu. Podsjetimo, brzonogi napadač bio je na pragu prelaska u Shakhtar ali transfer nije realizovan jer su čelni ljudu kluba sa Šubičevca u isto vrijeme pregovarali i sa Dnjeprom, a nakon što su iz Shakhtara saznali za to, odustali su od transfera. Nakon što je propao ovaj transfer Zec je imao još nekoliko ponuda, no megalomanski zahtjevi Šibenika brzo bi ohladili potencijalne kupce.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.