Partizan odbio ponudu CSKA Moskve za Westermanna

Westermann mogao karijeru nastaviti u Moskvi

Partizan odbio ponudu CSKA Moskve za Westermanna

Beogradski Partizan odbio je ponudu CSKA Moskve koja je željela u svojim redovima vidjeti Francuza Lea Westermanna. 

Jedan od najboljih košarkaških menadžera u Evropi Miško Ražnjatović rekao je na Srbijanskoj televiziji kako je CSKA Moskva prije početka TOP 16 faze pokušala angažovati Westermanna, ali je Partizan odbio ponudu Moskovljana. Westermann je početkom sezone potpisao dugogodišnji ugovor sa Beograđanima. 

 

Westermann je odigrao devet od deset susreta njegovog Partizana u Euroligi. Propustio je samo susret sa CSKA Moskvom u Moskvi, zbog povrede. Na tih devet susreta prosječno je bilježio 9.6 poena, uz četiri asistencije po susretu, za prosječno 29 minuta na parketu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.