Partizan u problemima pred gostovanje u Španiju
FOTO: KK Partizan

Jamajčanin propušta Bilbao

Partizan u problemima pred gostovanje u Španiju

S. Mlaćo

Košarkaše Partizana sutra očekuje susret 3. kola Evrokupa protiv Bilbaa.

Meč se igra sa početkom od 20:30 sati, a timu iz Beograda će nedostajati najveće pojačanje Samard Semjuels, centar sa Jamajke.

"Samardo će da radi po posebnom programu kako bi bio spreman za utakmicu protiv Cibone u Zagrebu. I bez njega, idemo u Bilbao da im pariramo našom mladošću i energijom koja mora biti na najvišem nivou od početka do kraja utakmice“, kazao je trener Partizana Miroslav Nikolić.

U Partizanu se sretni što se u tim vraća Marko Čakarević koji se oporavio od povrede zbog koje je propustio prve dvije utakmice u Evropi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi