Partizan u srijedu u Zadru, Grobari najavili dolazak

Uzbuna u Zadru, dolaze Grobari

Partizan u srijedu u Zadru, Grobari najavili dolazak

Partizan svoj susret 13. kola ABA lige igra u Zadru, a oko ove utakmice diglo se mnogo polemike. 

Nakon informacije da bi susretu dva kluba mogao prisustvovati Ante Gotovina pojavila se informacija da će u Zadar stići i navijači Partizana. "Navijači Partizana izrazili su želju za dolaskom na utakmicu," rekao je za hrvatske medije sportski direktor kluba Branko Sroče. 

 

Sroče je rekao kako će odluku o dolasku Grobara donijeti zajedno sa policijom, ali je pozvao navijače domaćeg kluba da podrže svoj klub. "Pozivam Zadrane da dođu u što većem broju i da nas bodre sportski. Kovanice, upaljače i pirotehnička sredstva neka ostave kod kuće, jer jednostavno neće moći ući u dvoranu," rekao je Skroče.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti