Partizan ubjedljiv u Podgorici

Partizan ubjedljiv u Podgorici

Midhat Šljivak

Košarkaši Partizana savladali su večeras u Podgorici ekipu Budućnosti sa ubjedljivih 81:62.

Nakon nemilih scena na tribinama koje su odložile početak utakmice, Partizan se bolje snašao, pa su na otvaranju suseta u potpunosti dominirali parketom dvorane Morača. Prvi period su riješili u svoju korist 22:9, da bi Budućnost u drugom periodu zaigrala nešto bolje. Ovu četvrtinu su domaći dobili 22:20, pa s en apoluvrijeme otišlo vodstvom Partizana 42:31.

Nastavak utakmice ponovo je pripao Partizanu  Izabranici Duška Vujoševića su riješili i treći period u svoju korist 21:14, te su obezbijedili pobjedu pred posljednjih deset minuta u kojima su mirnom igrom dovršili posao.

Leo Westermann je u pobjedničkom sastavu ubacio 13 poena, dok je Popović kod Budućnosti susret završio sa 16 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.